Hardloopkleding bedrukken

Wilt u hardloopkleding laten bedrukken voor uw club, vereniging, bedrijf of misschien zelfs alleen speciaal voor u zelf? In samenwerking met Online Hardloopkleding kunt u ieder ontwerp realiseren.molenhoek-singlet-broek.jpg

Onze pluspunten zijn:
-  Snelle levertijden
-  Zeer hoogwaardige, duurzame kwaliteit
-  Gratis ontwerp en cliché vanaf 10 stuks


Voor het bedrukken van hardloopkleding werken wij uitsluitend met hoogwaardige hardloopkleding die aan alle functionele eisen van dit moment voor sportkleding voldoen (ademend, licht, sneldrogend en fijne pasvorm).

Sublimatiedruk
Bij het bedrukken maken wij gebruik van sublimatiedruk. Daar hebben wij bewust voor gekozen. Sublimatiedruk heeft voor sportkleding namelijk enkele erg belangrijke voordelen:

  • de ademende en sneldrogende eigenschappen van de hardloopkleding blijven behouden,
  • een lange levensduur, de hardloopshirts blijven erg goed bestendig tegen wassen, strijken en zonlicht,
  • comfort tijdens het sporten:
    de afbeelding, tekst of het logo wordt namelijk direct in de vezels van de stof geperst. Hierdoor is er niet sprake van een plakaat op borst of rug dat u tijdens het sporten voelt zitten en waar zweet achter blijft plakken.


Belangrijk:
de enige beperking die sublimatiedruk met zich meebrengt is dat altijd op een lichte achtergrond (doorgaans wit) gewerkt moet worden. Met sublimatiedruk is het namelijk niet mogelijk om een lichte afbeelding of tekst op een donkere ondergrond te drukken.  

Meer weten of een offerte aanvragen?
Stuur ons een mail via info@onlinehardloopkleding.nl of bel naar 024-8456945
.

 

© 2010 - 2018 Online Hardloopkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel